Diana's Koffie liefde

Diana's Koffie liefde

Niets kan het licht dimmen wat van binnen schijnt.

- Maya Angelou

De kernboodschap is de zoektocht naar je authentieke zelf.

Vanuit je hart gaan leven. Er was eens een moment in mijn leven dat de dood dichtbij kwam. Ik stond oog in oog met de dood. Wat er toen met mij gebeurde, was een interne shift. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven een andere invulling ben gaan geven.

De nieuwe invulling begon door mijn dag te starten met mindful koffie drinken.

Het eerste kopje koffie van de dag. De koffie gaf mij warmte en verbinding met mijzelf. Ik voelde de kracht en de energie die de koffie mij gaf. Zo is mijn liefde voor koffie ontstaan. In mijn zoektocht voelde ik dat er in mij veel thema's waren die aandacht nodig hadden, om te helen en te onderzoeken. Het moment voor een grote interne schoonmaak. Een proces wat tijd nodig had, die tijd heb ik mijzelf gegeven.

Het is het mooiste cadeau wat je aan jezelf kan geven is tijd en ruimte. De tijd heb ik nodig gehad om uiteindelijk los te komen van dingen, die mij niet meer dienen. Ik kan nu volledig de vrijheid in mijzelf voelen. Door dat gevoel van vrijheid, ben ik meer gaan leven vanuit mijn hart. Binnen de ruimte die ik heb als moeder en ondernemer, kan ik op een speelse manier volledige vrijheid voelen.

Het mooiste cadeau wat je aan jezelf kan geven is tijd en ruimte. Tijd om van je koffie te genieten en kracht, liefde en energie voelen om vanuit je hart te gaan leven.

Liefs, Diana

Terug naar blog