Fietsen voor een warme maaltijd: maak een verschil!

Fietsen voor een warme maaltijd: maak een verschil!

Op 20 mei 2024 en 26 juni 2024 staan er twee bijzondere evenementen op mijn agenda: de Fietselfstedentocht in Bolsward en de Giro des Heils in Utrecht. En dit keer gaat het niet alleen om de sportieve uitdaging, maar vooral om het steunen van een goed doel.

Ik zet mij in om geld in te zamelen voor een nobel doel: het uitdelen van warme maaltijden bij Herstart in Utrecht, een initiatief van het Leger des Heils. Mijn doel is om 10.000 euro in te zamelen, zodat we een jaar lang, één keer per maand, een warme maaltijd kunnen serveren aan mensen die dit echt nodig hebben.

Waarom deze actie?

Omdat ik geloof dat iedereen recht heeft op een warme maaltijd, vooral degenen die het minder goed hebben. Met jouw steun kunnen we samen een verschil maken en mensen helpen die het nodig hebben.

Hoe kun je helpen?

Door mij te sponsoren en een bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief. Elke donatie, groot of klein, is waardevol en maakt een verschil. Jouw bijdrage gaat rechtstreeks naar het Leger des Heils en zal voor 100% naar de actie gaan.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand honger hoeft te lijden. Laten we onze krachten bundelen en deze warme maaltijden mogelijk maken voor degenen die het nodig hebben. Samen kunnen we het verschil maken!

Je kunt doneren tot het einde van 2024. Laten we samen een positieve impact creëren en mensen helpen in hun tijd van nood.

Bedankt voor je steun en samenwerking!

Liefs, Diana

P.S. Wil je bijdragen aan dit mooie doel? Klik dan hier om te doneren

Terug naar blog