Geniet van de natuur

Geniet van de natuur

Neem de tijd om de natuur op te zoeken.

Geniet van simpele dingen. Geluk zit in het horen van zingende vogels, de zon die schijnt, de geur van koffie in huis. Geef jezelf ruimte en tijd om te wandelen door de natuur. Wandelen maakt je blijer en gelukkiger.

Wandelen door de natuur heeft heel veel positieve voordelen en het is voor iedereen toegankelijk

Hier een aantal positieve voordelen: Wandelen in de natuur geeft kalmte en rust. Het kalmeert het overprikkeld brein. Het versterkt je spieren en stimuleert de stofwisseling. Wandelen laat je lekker slapen. Wandelen maakt je gelukkig door de stofjes die vrij komen in je lichaam. Het activeert het gelukshormoon. Wandelen verhoogt je vitaliteit en helpt om gezond ouder te worden. Wandelen verhoogt de creativiteit. Het kan helpen bij het zoeken naar oplossingen, om anders te denken. Het verhoogt ook sociale interacties.

Geef het jezelf cadeau om de natuur op te zoeken

Verwonder je door wat zich aan jou laat zien. Zo heb ik in één week twee keer een ijsvogel gezien. Een ijsvogel zie je niet zo snel,  maar deze bleef zelfs lang zitten. Ik was verrast en betoverd door de schoonheid van deze vogel, door zijn prachtige kleuren. Nu blijkt dat de ijsvogel een mooie boodschapper is. Denk hierbij aan reflectie en innerlijke visie.

Vul je thermoskan met de koffie van Diana’s Koffie Wereld en geniet van deze mooie dag en van de natuur om je heen!

Liefs, Diana

Terug naar blog